CÉLEGYENESBEN A STEFÁNIA ÉS AZ OSKOLA UTCA FELÚJÍTÁSA

| Hírek, Sajtóközlemények

Elkészült a színházi körforgalom felújítása, és befejeződött a pályaszerkezet cseréje a Stefánián. Ismét két irányban haladhat a közlekedés. A Stefánia továbbra is munkaterület: ma a kivitelező elkezdte felmarni az aszfaltot, szintbe állítja a közműfedeleket és a tervek szerint és időjárástól függően május 7-8. hétvégén aszfaltoz. Az utána következő hónapban befejező munkálatok maradnak még hátra, ezzel lesz teljes az Oskola utca és a Stefánia rekonstrukciója. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen! Köszönjük türelmüket.

A Stefánián elkészült a színházi körforgalom és befejeződött a pályaszerkezet cseréje. Ismét két irányban haladhat a közlekedés. A terület továbbra is munkaterület. A kivitelező a tervek szerint és időjárástól függően terelőszigetet és szegélyeket épít, elkészíti a járdák belvároshoz és a Móra-parkhoz illeszkedő díszburkolatát, valamint kertészeti munkálatokat végez.

Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester beszélt a Stefánia és az Oskola utca befejező munkálatairól

Ma a kivitelező elkezdte felmarni a Stefánia aszfaltját a Vár utca és a színházi körforgalom között, szintbe állítja a közműfedeleket. Ezeket a munkálatokat jelzőőrös irányítással, kétirányú forgalom mellett végzik. Előreláthatólag május 7-én, szombaton és 8-án, vasárnap fognak aszfaltozni. Erre a két napra ideiglenesen egyirányú lesz a forgalom a Stefániának ezen a szakaszán a Belvárosi híd irányából. A Dózsa György utca felől a Vörösmarty utca irányába kerülni kell.

Az utána következő egy hónapban befejező munkálatok maradnak még hátra. Így elkészül a Stefánia útburkolati jeleinek felfestése, táblázása, díszburkolata. A Roosevelt téren szegélyeket készítenek, és félpályán aszfaltoznak. Befejeződik a projektben a kerékpárút-hálózat bővítése, elkészül a táblázás és útburkolati jelek festése azokban a belvárosi utcákban, amelyekben megnyitják a szembeirányú forgalmat a kerékpárosok számára. Elkészül az új kerékpárutak, -nyomok, -sávok, átvezetések felfestése és táblázása is.

Végül június első hetére a kivitelező szemeteseket, kerékpártámaszokat szerel fel az Oskola utcán és a Stefánián. Ezzel lesz teljes az Oskola utca és a Stefánia tavaly június 21-én kezdődött rekonstrukciója.

Kérjük, közlekedjenek figyelmesen! Köszönjük a türelmüket.

Az Oskola utca, a Híd utca és a Stefánia végleges kialakításáról és közlekedési rendjéről tájékoztatás és szemléltető videó elérhető a www.megujul.szeged.hu internetes oldalon. A kérdéseket a megujul@szegedpolus.hu e-mail-címen válaszolják meg az illetékes szakemberek.

About SmartFix

We are a family owned business that provides fast, warrantied repairs for all your mobile devices.

Brooklyn Area

2307 Beverley Rd Brooklyn, New York 11226 United States

1000 101-454555
support@smartfix.theme

Store Hours
Mon - Sun 09:00 - 18:00

San Francisco Area

358 Battery Street, 6rd Floor San Francisco, CA 27111

1001 101-454555
support@smartfix.theme

Store Hours
Mon - Sun 09:00 - 18:00