Garanciális munka kezdődik a József Attila sugárúti kerékpárúton

| Hírek

Garanciális javítást végez a kivitelező a Szeged–Tarjánt és Algyőt összekötő kerékpárút körtöltésen átvezető szakaszán. A munkálatok rövidesen kezdődnek és a tervek szerint augusztus végére, szeptember elejére elkészülnek – mondta el Csanádi Zoltán, a Szeged Pólus Fejlesztési Nonprofit kft. ügyvezető igazgatója. A kivitelező a javítás során visszabontja a töltésen átvezető kerékpárutat és a töltést, mert az nem megfelelő minőségben készült el. Az önkormányzat a hiba vizsgálatához igazságügyi szakértőt vont be, a kivitelező nem vitatta a szakvéleményben előirányzott javítási igényt.

A beavatkozás az Algyői úton a kerékpáros és akadálymentes közlekedést érinti. A kerékpárosok és a mozgásukban korlátozottak Szeged felől a József Attila sugárúton a Murányi utcai kerékpár- és gyalogátkelőnél áttérve a sugárút másik oldalára, az ottani rámpás feljárónál mehetnek át a töltésen. A baktói oldalon a Szélső sor–Alkotmány utca–Ladvánszky utca felé, a lámpás csomópontnál keresztezhetik az Algyői utat és úgy mehetnek vissza a kerékpárútra. Algyő felől ugyanez a kerülőút javasolt a kerékpárosoknak és mozgásukban korlátozottaknak. A kivitelező táblákkal fogja jelölni a forgalomváltozást.

A közút forgalmát nem érinti a javítás. A körtöltésen átvezető lépcső és a 47-es út alatt átvezető aluljáró szintén használható marad.

Kérjük, közlekedjenek figyelmesen! Köszönjük türelmüket.

Az érintett kerékpárút 2019 nyarára, a Szeged, kerékpárút-hálózat fejlesztés – I. ütem elnevezésű projekt részeként épült meg. A projekt az Európai Unió bruttó 880,53 millió forintos támogatásával valósult meg.

About SmartFix

We are a family owned business that provides fast, warrantied repairs for all your mobile devices.

Brooklyn Area

2307 Beverley Rd Brooklyn, New York 11226 United States

1000 101-454555
support@smartfix.theme

Store Hours
Mon - Sun 09:00 - 18:00

San Francisco Area

358 Battery Street, 6rd Floor San Francisco, CA 27111

1001 101-454555
support@smartfix.theme

Store Hours
Mon - Sun 09:00 - 18:00