JÖVŐRE FOLYTATÓDIK A MUNKA A STEFÁNIÁN ÉS AZ OSKOLA UTCÁN

| Hírek, Sajtóközlemények

A Stefánián péntekig, az Oskola utcán karácsonyig dolgozik még a kivitelező időjárástól függően. A munkálatok a jövő évben folytatódnak. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen! Köszönjük türelmüket.

Nagy Sándor alpolgármester mondta el a munkálatok további menetét a színházi körforgalomnál

A tervek szerint és időjárástól függően a kivitelező december 17. péntekig dolgozik a színházi körforgalomnál és a Stefánián, majd közlekedésre alkalmas ideiglenes burkolattal visszaadja a forgalomnak a színházi körforgalmat és a Stefánia park melletti szakaszát. A KRESZ-táblák kikerülnek, az útburkolati jeleket időjárástól függően később festik fel. A munkálatok előreláthatólag januárban folytatódnak, addig a Stefánián és mellékutcáiban az eredeti forgalmi rend érvényes. A Híd utcán és mellékutcáiban teljes egészében az új közlekedési rend lép életbe: a Belvárosi hídra csak a Stefániáról lehet balra felkanyarodni, ebben a csomópontban az Újszeged felé közlekedők a korábbinál kétszer hosszabb ideig kapnak zöldet. A Deák Ferenc utcából ugyanakkor megszűnik a balra, a híd felé kanyarodás.

A kivitelező tervezetten és időjárástól függően karácsonyig dolgozik még az Oskola utcai járda építésén: a Tisza felőli oldal elkészült, a belváros felőli oldalon folyik a munka.

A projekthez kapcsolódó munkálatok a jövő évben folytatódnak és 2022 nyarára készülnek el.

Kérjük, közlekedjenek figyelmesen! Köszönjük a türelmüket.

Az Oskola utca, a Híd utca és a Stefánia végleges kialakításáról és közlekedési rendjéről tájékoztatás és szemléltető videó elérhető a www.megujul.szeged.hu internetes oldalon. A kérdéseket a megujul@szegedpolus.hu e-mail-címen válaszolják meg az illetékes szakemberek.

About SmartFix

We are a family owned business that provides fast, warrantied repairs for all your mobile devices.

Brooklyn Area

2307 Beverley Rd Brooklyn, New York 11226 United States

1000 101-454555
support@smartfix.theme

Store Hours
Mon - Sun 09:00 - 18:00

San Francisco Area

358 Battery Street, 6rd Floor San Francisco, CA 27111

1001 101-454555
support@smartfix.theme

Store Hours
Mon - Sun 09:00 - 18:00