TERV SZERINT HALAD A STEFÁNIA FELÚJÍTÁSA

| Hírek, Sajtóközlemények

Folytatódik a vízvezetékcsere a Stefánián; október 25-én (hétfőn) átmenetileg lezárják az autóforgalom elől a Stefánia Kazinczy és az Arany János utca közötti részét. A keresztutcákban módosul a forgalmi rend. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen! Köszönjük türelmüket.

A kerékpárosokat és a közösségi közlekedést segítő átalakításokat végeznek a megújuló Oskola utcában, a Belvárosi híd lábánál lévő csomópontban és a Stefánián.

Folytatódik az ivóvízvezeték-hálózat rekonstrukciója a Stefánia park melletti részen. Emiatt október 25-étől (hétfőtől) tervezetten november végéig, a jelenleg is érvényben lévő ideiglenes forgalmi rend mellett lezárják a Stefánia Kazinczy és Arany János utca közötti szakaszát. A Stefániának ezen a részén sem autóval közlekedni, sem parkolni nem lehet átmenetileg; a kerékpárosok mindkét irányban használhatják a kerékpárutat. Az Arany János és a Kazinczy utca rövid szakasza zsákutca lesz a Dózsa György utca és a Stefánia között. Mindkét utcába be lehet hajtani a vízvezeték-építés ideje alatt a Dózsa György utca felől a Stefánia felé, és az ottani parkolóhelyek is használhatók.

 

Összegezve: a munkák terv szerint haladnak, az egyes munkafázisok átütemezésre kerültek. A Projekt befejezési határideje továbbra is 2022. június. Az Oskola utca úttest burkolatának végleges kialakítására van részhatárideje a kivitelezőnek: 2021. november 23. Ez a részhatáridő a járdaburkolatok kialakítására és az egyéb munkákra nem vonatkozik. A kivitelező a részhatáridőhöz kapcsolódó munkákat határidőre elvégzi. Az eredeti ütemezés szerint, a meglévő járdák egymás után kerültek volna bontásra, miután az egyik oldali járda új burkolata elkészült. A járdaburkolat anyagának beszállítója nem tudta tartani az eredetileg ígért szállítási határidőt, ezért kezdődött meg a járdaburkolat bontása és a kapcsolódó munkák elvégzése a másik járdánál is, annak érdekében, hogy az Oskola utcai munkák az eredeti ütemterv szerint befejeződhessenek. A munkálatok során az üzletek és ingatlanok megközelítését folyamatosan biztosítja a kivitelező.

Kérjük, közlekedjenek figyelmesen! Köszönjük a türelmüket.

Az Oskola utca, a Híd utca és a Stefánia végleges kialakításáról, a kivitelezési munkálatokról, a korlátozásokról folyamatos tájékoztatás elérhető a www.megujul.szeged.hu internetes oldalon. A kérdéseket a megujul@szegedpolus.hu e-mail-címen válaszolják meg az illetékes szakemberek.

About SmartFix

We are a family owned business that provides fast, warrantied repairs for all your mobile devices.

Brooklyn Area

2307 Beverley Rd Brooklyn, New York 11226 United States

1000 101-454555
support@smartfix.theme

Store Hours
Mon - Sun 09:00 - 18:00

San Francisco Area

358 Battery Street, 6rd Floor San Francisco, CA 27111

1001 101-454555
support@smartfix.theme

Store Hours
Mon - Sun 09:00 - 18:00