TELJES SZÉLESSÉGÉBEN ELKÉSZÜL A HÍD UTCA

| Hírek, Sajtóközlemények

Az ütemtervnek megfelelően október 2-án, szombaton befejezi a kivitelező a Híd utca végleges aszfaltozását, mind a négy sáv járható lesz. Kérjük, továbbra is közlekedjenek figyelmesen! Köszönjük türelmüket.

A kerékpárosokat és a közösségi közlekedést segítő átalakításokat végeznek a megújuló Oskola és a Híd utcában, a Belvárosi híd lábánál lévő csomópontban, valamint a Stefánián.

Október 2-án (szombaton) előreláthatólag délig befejezi a kivitelező a Híd utca burkolatának végleges aszfaltozását. A munkálatok ideje alatt a 9 és 19 számú trolibuszok nem a Vár utca felől, hanem a Stefániáról kanyarodnak ki a Híd utcára. A munkálatok idejére a Vár utca közlekedési iránya megfordul, tehát a Stefánia felé lesz egyirányú. A Deák Ferenc utca felől érkezők a Vár utca felé tudnak eljutni a Stefániára, onnan a Híd utcára és a hídra, Újszeged irányába.

Ezt követően újra járható lesz mind a négy forgalmi sáv; az útburkolati jelek felfestése miatt szakaszos korlátozásokra kell még számítani. A Széchenyi tér–Híd utca–Kelemen László utca kereszteződésében lévő forgalomirányító lámpa a végleges forgalmi rendnek megfelelően működik. A Széchenyi tér sarkán, a nagyposta előtt továbbra sem lehet balra kikanyarodni a Híd utcára. Az Újszegedről érkező autósok a Híd utcából ismét balra fordulhatnak a Deák Ferenc utca felé vagy tovább haladhatnak egyenesen a Széchenyi tér felé.

Az Oskola utca, a Híd utca és a Stefánia végleges kialakításáról, a kivitelezési munkálatokról, a korlátozásokról folyamatos tájékoztatás elérhető a www.megujul.szeged.hu internetes oldalon. A kérdéseket a megujul@szegedpolus.hu e-mail-címen válaszolják meg az illetékes szakemberek.

 

About SmartFix

We are a family owned business that provides fast, warrantied repairs for all your mobile devices.

Brooklyn Area

2307 Beverley Rd Brooklyn, New York 11226 United States

1000 101-454555
support@smartfix.theme

Store Hours
Mon - Sun 09:00 - 18:00

San Francisco Area

358 Battery Street, 6rd Floor San Francisco, CA 27111

1001 101-454555
support@smartfix.theme

Store Hours
Mon - Sun 09:00 - 18:00