ÚJABB FORGALMI MÓDOSÍTÁS MELLETT FOLYTATÓDIK A STEFÁNIA FELÚJÍTÁSA

| Hírek, Sajtóközlemények

Szeptember 6-án (hétfőn) újabb forgalmi módosítás lép érvénybe a Stefánián. Kérjük, közlekedjenek figyelmesen! Köszönjük türelmüket.

A kerékpárosokat és a közösségi közlekedést segítő átalakításokat végeznek a megújuló Oskola utcában, a Belvárosi híd lábánál lévő csomópontban és a Stefánián.

Szeptember 6-ától (hétfőtől) az augusztus 23. óta érvényes ideiglenes forgalmi rend mellett, tervezetten szeptember 26-áig tovább módosul a forgalomkorlátozás: a Stefánia és a Vörösmarty utca találkozásánál lévő (színházi) körforgalmat lezárják a Vörösmarty utca irányába. A körforgalom és a Vár utca közötti parkolósávot átmenetileg lezárják. Terv szerint halad ugyanis tovább a vízvezeték-rekonstrukció és az útépítés.

  • A Stefánia továbbra is mindkét irányba átjárható marad a Vár utcáig.
  • A Belvárosi hídra változatlanul a Dózsa György utca–Stefánia–Vár utca–Deák Ferenc utca–Híd utca felé lehet feljutni.
  • Az Újszegedről érkezők továbbra is mehetnek a Híd utca felé egyenesen vagy lekanyarodhatnak jobbra, a Stefániára. A kerékpárosok már az eredeti helyükön, az új burkolaton hajthatnak le jobbra, a Stefánia felé.

Az Oskola utca, a Híd utca és a Stefánia végleges kialakításáról, a kivitelezési munkálatokról, a korlátozásokról folyamatos tájékoztatás elérhető a www.megujul.szeged.hu internetes oldalon. A kérdéseket a megujul@szegedpolus.hu e-mail-címen válaszolják meg az illetékes szakemberek.

 

 

About SmartFix

We are a family owned business that provides fast, warrantied repairs for all your mobile devices.

Brooklyn Area

2307 Beverley Rd Brooklyn, New York 11226 United States

1000 101-454555
support@smartfix.theme

Store Hours
Mon - Sun 09:00 - 18:00

San Francisco Area

358 Battery Street, 6rd Floor San Francisco, CA 27111

1001 101-454555
support@smartfix.theme

Store Hours
Mon - Sun 09:00 - 18:00